top of page

Favoriet van de trouwfotograaf: the first look. Bij dit echtpaar zelfs twee!

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2021

Op 2 september 2020 was het zover; ik mocht de trouwdag van Chris en Lily vastleggen! Als trouwfotograaf uit Eerbeek was ik enthousiast, ik heb nog niet eerder zo’n koppel vast mogen leggen. Chris en Lily zijn twee mensen met veel levenservaring en zij mochten trouwen op een prachtige zomerdag. Het was zo bijzonder en inspirerend om te zien! De bruiloft was intiem, knus en gezellig. Corona hield ze niet tegen om de liefde die ze voor elkaar hebben te vieren met de mensen om hen heen waar zij veel van houden.De intieme trouwdag begon in Eerbeek en ging door in Brummen

Ik was samen met Chris en Lily, voordat alle gasten aanwezig waren. Dit maakt het beroep als trouwfotograaf zo bijzonder. Je mag bij alles aanwezig zijn en bent de hele dag aan het meebeleven met het bruidspaar. De klik en het vertrouwen is dan zo belangrijk! Het moment was daar, Chris zou Lily gaan zien. Deze firstlook was intiem, Lily als prachtige bruid en bruidegom Chris die zijn bruid opwachtte in de woonkamer. Zijn ogen spraken boekdelen..

Op deze leeftijd, zo verliefd; het is een voorbeeld voor velen. Ik heb er van genoten, van elk moment.


Bruidsreportage in eigen tuin

In de tuin hebben we kort een bruidsfotoreportage gemaakt, voor ons altijd de kans om de mooiste plaatjes te maken van het bruidspaar; we hebben jullie dan nog even voor ons alleen, zonder andere prikkels. Nog even de rust voordat de ceremonie begint.

Chris wilde graag dat dit in zijn tuin zou plaats vinden, omdat het huis was verkocht en hij vanuit Eerbeek zou verhuizen naar Hilversum. Dit maakt de foto’s speciaal, mooie herinneringen aan zijn huis vastgelegd op foto.


Na dit moment, wilde Lily haar kinderen en kleinkinderen verrassen. Een tweede firstlook: zo leuk! Voordat de kinderen en kleinkinderen er waren, was er nog een moment om wat foto’s te maken van de details zoals oorbellen en schoenen. Deze details zijn de kleine dingetjes die je als bruidspaar als eerst vergeet: erg leuk om te hebben dus!


Een authentiek gemeentehuis in Brummen

Na de tweede firstlook ben ik vertrokken naar het gemeentehuis te Brummen (wat super aan deze trouwlocatie is, is dat het oude deel nog in tact is: je kunt nog via de officiële ingang naar binnen. Het is mogelijk om zowel in het oude deel als het nieuwe deel te trouwen. Het oude deel kenmerkt zich als een intieme zaal, het nieuwe deel is groot, heeft veel ramen en oogt wat moderner: voor ieder wat wils!). De kinderen en kleinkinderen verzamelden eerst om een mooie haag te vormen, waarna Chris en Lily aankwamen met hun bruidsmeisje.


Even dansen tijdens de ceremonie? Dat kan gewoon!

Het was een mooie persoonlijke huwelijksceremonie, waarbij tijd was voor een dansje, een traan en een lach. Het bruidspaar heeft een mooie trouwgelofte naar elkaar uitgesproken en de liefde was voor iedereen voelbaar.

Na de ceremonie zijn er nog een paar mooie groepsfoto’s gemaakt, waarbij Chris en Lily het belangrijk vonden dat het geen statieportretten zouden worden. Het moest echt en spontaan zijn, zoals ze zijn: dat is gelukt! Voor mij zat het erop, het gezelschap heeft nog gezellig samen kunnen borrelen en eten om de liefde te vieren.
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page