top of page

Daar gaan we! Viva la Vida - Trouwfotografie

Wauw, wat een reis :)

De gezichten achter Viva la Vida - trouwfotografie

Eindelijk live, dat vinden we spannend. Na al die uren samenwerken, brainstormen, Latte Machiato's drinken, sparren en vooral hard werken, heel hard werken, denken wij een heel leuk, nieuw concept te lanceren in de trouwfotografie! Het is niets nieuws, twee fotografen op een bruiloft. Wij denken alleen dat het heul erg nieuw is dat de klant uit twee stijlen kan en mag kiezen.

Wij zijn beiden van mening dat het belangrijk is om een fotograaf (en in ons geval: twee fotografen) te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past en waarmee je een klik hebt. Niet omdat de stijl/sausje van de foto jullie zo aanspreekt.


Wij denken dat we een concept hebben waarbij dat dus kan! Bij het fotograferen van jullie bruiloften/huwelijk is het wel net zo fijn wanneer je een klik hebt met diegene die de hele dag om jullie heen hangt. Daarnaast zou het ook fijn zijn dat je als jezelf op de foto gaat, zonder ongemakkelijke of semi-gedwongen plaatjes. Dit kan alleen wanneer je je durft open te stellen, als die klik er niet is: stel je je niet open. Zo simpel is het.


 


"Het is een groot voordeel om twee fotografen te hebben. Naast het vastleggen van twee situaties in hetzelfde moment, kunnen we ook veel meer foto's aanleveren. Daarnaast zijn Susan & Danique perfect in balans. Waar Danique haar enthousiasme in de strijd kan gooien, kan Susan de rust terugbrengen."


 


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page