top of page

Susan

"Liefde is het enige wat meer wordt als je het samen deelt" 

Susan – 33 jaar  – Veluwe

  

Fotograferen is al jaren een passie van mij, ik vind het heerlijk om momenten voor mensen vast te leggen en zo een herinnering op beeld te maken.  
Na o.a. veel portret- en familieshoots ben ik ook begonnen met trouwfotografie.  
Ik kom uit Eerbeek en ben als fotograaf actief in Eerbeek en de weide omgeving
Als klein meisje droomde ik al van trouwen, dus is het super leuk om deze trouwerijen te mogen bijwonen en te zorgen dat iedereen deze dag kan herbeleven.  
Zit je haar niet meer goed of blijft de jurk niet goed zitten, ik denk mee om dit op te lossen, zodat jullie een zorgeloze dag hebben.  
 
Wat ben ik blij dat ik Danique heb leren kennen, de klik die we gelijk hadden en de passie voor fotografie die we delen.  
Nadat we steeds vaker afspraken duurde het dan ook niet lang voordat we de plannen hadden om te gaan samenwerken.  

 

Samen zijn wij het complete pakket, ieder heeft zijn kracht.

Heb je even een ontzettende enthousiaste fotografe nodig voor de groepsfoto’s, dan gooi ik Danique in de strijd; en of die groepsfoto’s dan gaan lukken! Dan zal ik er ondertussen op letten of de details ook nog kloppen. 
p.s. maak je om ons dus geen zorgen, wij vermaken ons wel met het fotograferen, gezelligheid en een taartje eten (is toch ook weer een hele zorg minder) 

Danique

"Niet de juiste partner vinden, maar de juiste willen zijn"

Danique - 31 jaar - Twentse

Vanaf 2014 ben ik als fotograaf actief in Haaksbergen en omstreken. 
De fotografie is ontstaan vanuit een passie voor paarden. Deze machtige dieren fotografeer ik graag, ik ben mijzelf blijven uitdagen en ik bleef kritisch naar mijn eigen beelden kijken. Op deze manier heb ik mij ontwikkelt tot de fotograaf die ik nu ben.
Een paard op jouw bruiloft? Dat is dan ook geen probleem! Ook die grote liefde weet ik op de juiste manier op de foto te zetten.  Daarnaast kun je met een gerust hart jouw trots aan mij overlaten :)  

Susan ken ik van een bijeenkomst voor bruidsfotografen en de klik was er meteen! Waar ik de enthousiasteling ben, is Susan diegene die rust kan brengen. Dit maakt dat wij mooi in balans zijn op een bruiloft. Susan is een technisch erg goede fotograaf met oog voor de kleine details in elke foto. Daarnaast durft ze kritisch naar haar en mijn werk te kijken waardoor we nog elke dag leren! 

We kennen ook overeenkomsten: liefde voor het vak, allebei luxepaardjes met onze cappuccino's en lattes en dan nog een vette liefde voor truffelmayonaise!

"Ons concept, dat zijn wij samen, twee stijlen en een persoonlijke stijl van communiceren en handelen.
En dat samen in de juiste balans."

Ons concept

Een goed idee? 

Het idee is ontstaan, omdat wij verhalen horen dat de klik met de trouwfotograaf er niet was terwijl ze wel tevreden zijn over de stijl. 
Wij denken dat je dit simpelweg niet moet willen op jullie mooiste dag.

Bij ons heb je een keuze tussen twee stijlen, daarmee kies je voor ons als fotograaf omdat je de klik voelt: dat vinden wij als fotograaf ook belangrijk om te hebben met onze klant.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit de motivatie moet zijn om een fotograaf voor jullie mooiste dag te kiezen!

Zonder klik, geen échte foto's.

 

Het was een  nieuw concept, spannend! Want er zullen mensen zijn die het een top idee vinden en collega-fotografen die er niet zo heel veel van snappen, want: de stijl is het visitekaartje van de fotograaf. Klopt: wij hebben een eigen, warme stijl: maar dan in twee uitvoeringen. But, no guts no glorie!

Om een impressie te geven van onze stijlen, hebben wij achter onderstaande knop foto's bewerkt in beide stijlen. 

.jp
DaniqueWilensFotografie-2-4.jpg

Leuk, twee fotografen, maar dan?

Voor - tijdens - na

Voor

Jullie hebben gekozen voor twee fotografen. Susan komt uit Empe en Danique uit Haaksbergen; en nu? 
één van ons heeft een vrijblijvend (...echt vrijblijvend? Yes, echt vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Indien gewenst kan er gebeld worden met de andere fotograaf. 

Tijdens

Het hebben van twee fotografen op jullie bruiloft is een groot voordeel. Zo zijn er genoeg momenten op een dag waarbij een extra camera een meerwaarde zou hebben. Bijvoorbeeld bij het weggeven van de bruid, the first look, tijdens de reportage en het voorbereiden op de dag. Wij zijn twee verschillende fotografen, in het kennismakingsgesprek hebben wij elkaar kunnen aftasten en kunnen Susan en Danique een inschatting maken welke fotograaf wat meer op de voorgrond zal treden tijdens het directe contact. Ook dit is een groot voordeel!

Na
Wij selecteren allebei onze eigen foto's, waarna er een van ons alle foto's gaat bewerken. Jullie krijgen de foto's digitaal op een luxe USB. Daarna zal er een aparte afspraak komen om jullie album te bespreken. 

 Viva la Vida - trouwfotografie

enthousiast - empathisch - amicaal - spontaan - keuze uit twee stijl - twee bekende gezichten - samenwerken - geen moment missen - paarden - kwaliteit - kinderen - rust - Canon - meedenkend - wij zien jou - gezelligheid

bottom of page